Dasar Privasi

ResepiAdik.com mengambil berat tentang hak privasi anda. Dasar privasi ini menerangkan maklumat peribadi yang kami kumpulkan dan bagaimana kami menggunakannya. Demi untuk melindungi privasi anda dalam apa jua cara, segala maklumat yang dikongsikan di blog ini dengan orang lain, akan dilindungi kerahsiaan dan keselamatannya.

Rutin Pengumpulan Maklumat

Blog ini tidak akan berkongsi maklumat peribadi dengan pihak ketiga mahupun kami menyimpan apa – apa maklumat mengenai lawatan anda ke blog ini selain daripada menganalisis dan mengoptimumkan kandungan anda dan pengalaman membaca melalui penggunaan cookies.

Semua pelayan web mengesan maklumat asas mengenai pengunjung mereka sekiranya maklumat ini termasuk alamat IP, butir – butir pelayar, waktu dan halaman yang dirujuk. Anda boleh mematikan penggunaan cookies pada bila – bila masa dengan menukar tetapan penyemak imbas tertentu anda.

Mengawal Privasi Anda

Kami tidak bertanggungjawab untuk kandungan yang diterbitkan semula dari blog ini ke blog lain tanpa kebenaran kami. Dasar privasi ini adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis dan kali terakhir dikemaskini pada Hari, Bulan dan Tahun.

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila Hubungi kami secara langsung .

No comments:

Post a Comment

Rakan Di Facebook